1. Nátierka z prepeličích vajíčok a reďkovky- uvaríme natvrdo 4 prepeličie vajíčka. Ošúpeme a nakrájame nadrobno. Pridáme nadrobno nakrájané reďkovky (pol zväzku), lyžicu majonézy (alebo zmäknuté ghee, podľa toho, čo tolerujete), nadrobno nakrájanú pažítku, osolíme a okoreníme.

2. Cesnaková rodinná nátierka - na túto nátierku potrebujeme tvrdý syr. Ak nemôžete mliečne výrobky, výborná je kokosová alebo mandľová náhrada. Syr nahrubo nastrúhame, pridáme roztlačený strúčik cesnaku a nadrobno nakrájanú vňať z mladej cibuľky. Pridáme lyžicu majonézy, trochu soli a dôkladne premiešame.
3. Mrkvová nátierka - najemno nastrúhanú mrkvu premiešame s dvoma natvrdo uvarenými žĺtkami, lyžicou ghee, majonézy alebo jogurtu, osolíme a pridáme najemno nasekanú čerstvú bazalku.